Naturalny Olej Z Czarnuszki 50/100ml

7,45 9,80 

Naturalny olejek z czarnuszki 50ml/100ml – czarnuszka pochodzi z Egiptu, gdzie była i jest nazywana złotem faraonów. Z jej owoców pozyskuje się olej, który oprócz nienasyconych kwasów tłuszczowych zawiera również olejki eteryczne poprawiające samopoczucie.

Ciemna butelka z pompką
Kraj pochodzenia: Ukraina
Ingredients: nigella sativa seed oil
Wyczyść
Naturalny Olej Z Czarnuszki 50/100ml
SKU: Brak danych Kategoria: Tagi: , , ,

Pojemność butelki

100ml, 50ml

WŁAŚCIWOŚCI

  • tłoczony na zimno
  • charakteryczny zapach i kolor.
  • DO SKÓRY MIESZANEJ I TŁUSTEJ, ZAMIAST KREMU DO TWARZY
  • antybakteryjny, antywirusowy, antyseptyczny, przeciwgrzybiczy, przeciwzapalny, przeciwbólowy
    leczy, nawilża i poprawia koloryt skóry
  • chroni przed wolnymi rodnikami, jest bardzo silnym antyoksydantem
  • szybko się wchłania, nakłada się na dzień i na noc, dobrze się rozprowadza, poprawia koloryt skóry, wygładza
  • wspomaga likwidację wszelkiego rodzaju zmian skórnych
  • hamuje nadmierną odpowiedź immunologiczną (alergia, świerzb, astma)

ZASTOSOWANIE

  • bezpośrednio na skórę
  • do produkcji kosmetyków w domu
  • do zabiegów w gabinetach kosmetycznych i gabinetach masażu

Naturalny Olej Z Czarnuszki 50/100ml

7,45 9,80 

Naturalny olejek z czarnuszki 50ml/100ml – czarnuszka pochodzi z Egiptu, gdzie była i jest nazywana złotem faraonów. Z jej owoców pozyskuje się olej, który oprócz nienasyconych kwasów tłuszczowych zawiera również olejki eteryczne poprawiające samopoczucie.

Ciemna butelka z pompką
Kraj pochodzenia: Ukraina
Ingredients: nigella sativa seed oil
Wyczyść
Naturalny Olej Z Czarnuszki 50/100ml
SKU: Brak danych Kategoria: Tagi: , , ,

Pojemność butelki

100ml, 50ml

WŁAŚCIWOŚCI

  • tłoczony na zimno
  • charakteryczny zapach i kolor.
  • DO SKÓRY MIESZANEJ I TŁUSTEJ, ZAMIAST KREMU DO TWARZY
  • antybakteryjny, antywirusowy, antyseptyczny, przeciwgrzybiczy, przeciwzapalny, przeciwbólowy
    leczy, nawilża i poprawia koloryt skóry
  • chroni przed wolnymi rodnikami, jest bardzo silnym antyoksydantem
  • szybko się wchłania, nakłada się na dzień i na noc, dobrze się rozprowadza, poprawia koloryt skóry, wygładza
  • wspomaga likwidację wszelkiego rodzaju zmian skórnych
  • hamuje nadmierną odpowiedź immunologiczną (alergia, świerzb, astma)

ZASTOSOWANIE

  • bezpośrednio na skórę
  • do produkcji kosmetyków w domu
  • do zabiegów w gabinetach kosmetycznych i gabinetach masażu